Moskeeën in het Westen Muren van identiteit
Totaal Gedoneerd 25%
De boodschapper van Allah ﷺ heeft gezegd

Wie voor Allah een moskee bouwt, Allah bouwt voor hem een huis in het Paradijs

Het instituut lanceert een online liefdadigheidsproject via de officiële website met als doel om donaties in te zamelen om zo het aankoopbedrag te kunnen realiseren. Het online project is bedoeld om een groter groep te bereiken van goede mensen die een bijdrage willen leveren aan het Islamitisch Instituut Moskee Dar el Huda in Amsterdam, Nederland. Het instituut verzorgt de vijf dagelijkse gebeden en het vrijdaggebed en preek. Daarnaast worden er diverse seminars en cursussen gegeven. Er worden ook diverse onderwijs pakketten aangeboden, zoals de Arabische taal, de koran en diverse religieuze en culturele vakken.

We kunnen ons niet voorstellen dat de deuren zullen sluiten, of dat een preekstoel aanwezig is zonder een prediker en een imam die de koran niet reciteert. Hier gaat het allemaal om, daarom nodigen we iedereen uit om de grootste eer te behalen, namelijk een huis in het paradijs. De profeet vzmh heeft gezegd: “Wie omwille van Allah de verhevene een moskee bouwt, Allah zal voor hem een huis bouwen in het paradijs.”

***Zakaat (armenbelasting) is toegestaan ​​voor dit project*** 

Pak je kans en doneer op deze doorlopende liefdadigheidsproject

Zet uw stempel en doneer op één van onze projecten
Wie het goede doet, ontvangt het goede

s4 غسلني copy
Islamitische dodenwassing
Islamitische dodenwassings project: een doorlopende liefdadiheid

Het project “dodenwassing” is een uitnodiging om bij te dragen aan de voorbereiding en uitrusting van een hoogwaardige was apparatuur en koelingen voor de overledenen (mannen/vrouwen). Het gaat om een ​​ruimte met een oppervlakte van 50 vierkante meter wat in moskee Dar el Huda ligt om hier de doden te kunnen wassen en hen te bewaren tot aan de begrafenis. Uw bijdrage en vrijgevigheid zullen ons in staat stellen om de wensen van de overleden moslims in het westen te kunnen vervullen door hen te wassen en de waardigheid van hun families te behouden.

3%
WhatsApp Image 2022-12-05 at 23.25.56
Sponsorship for students of knowledge
Religieuze opgeleide moslimgeneratie in het Westen: een doorlopende liefdadigheid en Baatvolle kennis

Het project van het sponsoren van een kennisstudent is vooral bedoeld voor gezinnen die hun kinderen willen onderwijzen maar beperkte inkomen hebben waardoor ze niet in staat zijn om het collegegeld te kunnen betalen. Het project heeft als doel om toch deze studenten te kunnen helpen om religieuze onderwijs te kunnen krijgen.

11%
people-reading-holy-quran
Quran Memorization project
De koran is mijn identiteit: een eervolle project om de koran te leren en te onderwijzen

Een project voor het onderwijzen van de Heilige Koran voor een heel jaar onder toezicht van een momerisator op groep van 10 studenten van beide geslachten. Een bijdrage van het Islamitisch Onderwijs Instituut Dar el Huda in Amsterdam voor de zorg voor het onderwijzen van de Edele Koran en de Arabische taal, aangezien dit twee basispijlers zijn voor de opvoeding van de kinderen van de moslimgemeenschap in het westen.

0%